AÖF 4 Yanlış 1 Doğru Sistemine Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Bilindiği gibi Açıköğretim Fakültesi sınav sisteminde köklü değişiklikler yapılmıştı. Sınav sisteminde yapılan değişiklikler ile AÖF öğrencilerinin girdikleri sınavlarda 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesine ilişkin uygulama büyük teki topladı. Konu ile ilgili olarak AÖF öğrencileri söz konusu sistemin kaldırılmasını talep ediyorlar.

Birçok AÖF adayından aldığımız yorum ve geri bildirimlerde 4 yanlış 1 doğru uygulamasının kaldırılması talep ediliyor. AÖF öğrencileri çeşitli sosyal medya platformları üzerinden tepkilerini dile getirerek seslerinin duyulmasını bekliyorlar. Açıköğretim Fakültesi sınav sisteminin değişmesi hakkında henüz bir gelişme yok. Adaylar yaptıkları paylaşımlarda tepkilerinin yetkililer tarafından görülmesini ve gerekenlerin yapılmasını bekliyorlar ancak konu ile ilgili olarak henüz bir gelişme bulunmuyor.

GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTEBİLİRSİNİZ

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav sisteminde yapılan değişiklik ve 4 yanlış 1 doğru uygulaması hakkında tepkilerinizi, önerilerinizi ve görüşlerinizi paylaşmak isterseniz sayfanın alt bölümünden yorum yapabilirsiniz. Ayrıca kamupersoneli.net olarak adayların tepkilerini aşağıda paylaşıyoruz;

ADAYLARIN TEPKİLERİ

– Evet bu sistem kaldırılmalı

– Kesinlikle bu sistemin kaldırılmasından yanayım hatta sadece doğrular hesaplanıp o şekilde nota yansıması daha doğru olur..

– Lütfen öğrencilere eziyet etmeyin 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi uygulaması kaldırılsın…

– böyle bir sistem yok ya zaten dersler zor 0.5 diye puan mi alınır Allahınız askına geçemiyoruz düzeltilsin lütfen.

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Exit mobile version