4 Haziran AÖF Bahar Dönemi Final Sınavı Soruları, Cevapları ve Yorumları

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi final sınavları 4 Haziran oturumları tamamlandı.

AÖF, final sınavına giren öğrencilerle sınav sorularını tartışıyoruz. Sizce final sınavı soruları kolay mıydı, zor muydu? Hatalı olduğunu düşündüğünüz soru var mıydı? 

Bahar Dönemi Final Sınavı Sorularına dair yorumlarınızı haberimizin altında yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz…

SINAVIN GEÇERSİZ SAYILDIĞI DURUMLAR

Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavına giren adaylar, sınavını bitirmiş olsa dahi ilk 15 dakika ve son 30 dakika sınav salonundan ayrılamadılar. Ayrıca sınav giriş belgesi ve fotoğraflı kimlik belgesi olmayan adaylar sınava alınmadılar ve cevap kağıdı üzerine test grubunu işaretlemeyen adayların da sınavı geçersiz sayılacaktır.

4 YANLIŞ 1 DOĞRU UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

Sınava giren öğrencilere, soru kitapçığında yer alan her bir ders için 30 dakika süre verildi. Ayrıca 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi uygulaması devam etti. Sınavda her sorunun tek bir doğru cevabı olduğundan dolayı birden fazla işaretleme yapan adayların cevabı yanlış sayıldı.

3 Haziran- 4 Haziran 2017 tarihlerinde bahar dönemi final sınavlarının yapılacak olması nedeniyle AÖF büroları hizmet verdi. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version