3 Haziran AÖF Bahar Dönemi Final Sınavı Soruları, Cevapları ve Yorumları (Kolay mıydı, zor muydu?)

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, bahar dönemi final sınavlarında 3 Haziran 2017 ilk gün oturumu sona erdi. 

AÖF, final sınavına giren öğrencilerle sınav sorularını tartışıyoruz. Sizce final sınavı soruları kolay mıydı, zor muydu? Hatalı olduğunu düşündüğünüz soru var mıydı? 

Bahar Dönemi Final Sınavı Sorularına dair yorumlarınızı haberimizin altında yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz…

Sınav Kuralları

Anadolu Ünivesitesi AÖF final sınavına girena adaylar, sınavını bitirmiş olsa dahi ilk 15 dakike ve son 30 dakika sınav salonundan ayrılamaz, sınav giriş belgesi ve fotoğraflı kimlik belgesi olmayan adaylar sınava alınmaz, cevap kağıdı üzerine test grubunu işaretlemeyen adayların sınavı geçersiz sayılır.

Her Bir Ders İçin 30 Dakika

Sınava giren öğrencilere, soru kitapçığında yer alan her bir ders için 30 dakika süre verilidi. 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi uygulaması devam ettiği için, adayların emin olmadıkları soruları boş bırakmaları gerekiyor. Her sorunun tek bir doğru cevabı olduğu için birden fazla işaretleme yapan adayların cevabı yanlış sayılır.

AÖF Büroları Hafta Sonu da Açık

3 Haziran- 4 Haziran 2017 tarihlerinde bahar dönemi final sınavlarının yapılacak olması nedeniyle AÖF büroları hizmet vermeye devam edecek.

İkinci Oturum 4 Haziran 2017

Anadolu AÖF 4 Haziran oturumu 09:30 ve 14:00’da yapılacak, sınava girecek adaylara kamupersoneli.net olarak başarılar dileriz…

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version