Adaylardan Yeni Polis Özel Harekat (PÖH) Alımı Talebi

PÖH ALIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü 10 bin Polis Özel Harekat alımı gerçekleştirildi. Polis Özel Harekat alımının mülakatları tamamlandı ve Polis Akademisi Başkanlığı tarafından mülakat sonuçları açıklandı.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan 10 bin PÖH alımı ilanına başvuru yapan adaylar şuana kadar sağlık testinden ve fiziki yeterlilik testinden geçtiler. Söz konusu aşamaların ardından bazı adaylar elenirken bazı adaylar da sözlü mülakat aşamasına kaldılar. Daha sonra ise Polis Akademisi Başkanlığı tarafından mülakat sonuçları açıklandığı ve 10 bin PÖH alımı gerçekleştirildi. 

YENİ PÖH ALIMI TALEBİ

Bunun yanı sıra Polis Akademisi Başkanlığı 10 bin Polis Özel Harekat alımında başvuru şansı bulamayan adaylar yeniden Polis Özel Harekat alımının yapılmasını talep ediyorlar. Daha önceden PÖH adayları yeniden ilanın yayımlanması için bir imza kampanyası başlatmışlardı ancak herhangi bir sonuç alınamadı. 

ARZU ERDEM’İN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak MHP Milletvekili Arzu Erdem aylar önce TBMM önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. MHP Milletvekili Arzu Erdem buradaki açıklamalarında yeni PÖH alımı yapılacağının söylenti halinde olduğunu ifade etmişti. Ancak Arzu Erdem’in açıklamalarına ilişkin herhangi bir alım yapılmadı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version