2017 KPSS A Grubu İlk Gün Oturumları Bitti! Soruları Adaylarla Tartışıyoruz

2017 KPSS Lisans sınavına ait Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri sınavları bilindiği gibi 21 Mayıs tarihinde  gerçekleştirilmişti. Zorlu maratonun ikinci bölümü olan KPSS A grubu sınavları ise devam ediyor.

Bir çok aday şimdi 2017 KPSS A Grubu sınavının kolay mı zor mu olduğunu tartışıyor ve bu sorunun cevabını arıyor. Peki size göre 2017 KPSS  A Grubu soruları nasıldı ? (Kolay mıydı zor muydu?) 

Tüm yurt genelinde gerçekleştirilen KPSS A Grubu sınavına ait ilk gün oturumları sona erdi. 2017-KPSS Alan Sınavlarının 1. Oturumu Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri olmak üzere 27 Mayıs 2017 tarihinde saat 10:00’da başladı ve saat 12:30’da sona erdi.KPSS A grubu sınavlarının öğleden sonraki oturumu saat 14:30 da başlayadı ve adaylara Hukuk, İktisat ve Maliye soruları yöneltildi. Sınavda adaylara her bir dersten 40 soru soruldu ve toplam her oturum için 150 dakika süre verildi.

2017 KPSS A Grubu testlerinde Hatalı soru var mıydı? Hangi sorularda zorlandınız, hangileri çok kolay geldi? Sınav süresi sorular için yeterli oldu mu?
 
YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR.SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ
 
Sizlerde konu hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve 2017 KPSS A Grubu sınav soruları hakkında yorum yaparak diğer yorum yapacak olan sınava giren arkadaşlarınıza fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Paylaşımlarınız ile diğer sınava giren arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz..
 
Sınava giren tüm adaylara kamupersoneli.net olarak geçmiş olsun diyor ve başarılar diliyoruz.

Exit mobile version