ÖSYM'den KPSS Alan Sınavlarına Girecek Adaylara Önemli Uyarı !

Bilindiği gibi KPSS alan sınavları Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 27 Mayıs 2017 tarihinde ve 28 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek olan sınava katılacak olan adaylara sınav öncesinde ÖSYM tarafından önemli bir uyarı yapıldı. 

Yapılan uyarıda 2017 KPSS alan sınavlarının başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemlerinin tamamlanacağı ifade edildi.

ÖSYM UYARDI

Konu ile ilgili olarak ÖSYM tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada 2017 KPSS alan sınavlarının birinci oturumunun yarın saat 10.00’da ikinci oturumunun saat 14.30’da, üçüncü oturumunun ise 28 Mayıs 2017 saat 10.00’da uygulanacağı ifade edildi.

Ayrıca KPSS alan sınavlarının birinci oturumu Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri derslerinden, ikinci oturumu Hukuk, İktisat, Maliye derslerinden ve üçüncü oturumu İşletme, Muhasebe, İstatistik derslerinden gerçekleştirilecektir.

Söz konusu açıklamada sınavların başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemlerinin tamamlanacağı ve geç kalan adayların sınav binalarına alınmayacağı belirtildi.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version