11 Haziran 2016 Açık Ortaokul Soruları, Cevapları ( Sınav Kolay Mıydı? , Zor Muydu? )

11 Haziran 2016 Açık Ortaokul Soruları, Cevapları, Yorumları

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan açık öğretim 3.dönem sınavlarına yoğun katılım oldu. 11-12 Haziran 2016 tarihinde MEB tarafından , Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Ortaokul Sınavları Yapılıyor.


11 Haziran 2016 tarihinde uygulanan Açık Öğretim ortaokulu sınav sorularını sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla diğer öğrenciler ve bizlerle paylaşabilirsiniz. Sınav sizce zor muydu? Kolay mıydı? Sınav öncesinde ya da sonrasında herhangi bir hata ya da usulsüzlük ile karşılaştınız mı? 

3. Dönem Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır? 

Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfasından sınav sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağına dair herhangi bir bilgi yayımlanmadı. Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim almak için kamu haberlerinin merkezi kamuepersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

MEB duyuruları, Kamu personeli alım haberleri, memurlar için haber, ekonomi haberleri ve daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Sosyal medya siteleri üzerinden bizleri takip ederek ilgili her türlü haber ve duyurudan haberdar olma fırsatına sahipsiniz. Kamupersoneli.net’in forumlarına üyelikler tamamiyle ücretsiz ve oldukça basittir. Forum sayfası vasıtasıyla sınav soruları hakkında görüşlerinizi diğer öğrencilerle tartışabilir, diğer üye ve yöneticilerle özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version