KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Ek Başvuruları Başladı

ÖSYM’DEN EK BAŞVURU

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Ömer Demir ÖSYM’nin uyguladığı sınavlara ek başvuru süresi verileceğini açıklamıştı. ÖSYM Başkanı Demir açıklamasında şu ifadelere yer vermişti;

“ÖSYM olarak başvuru tarihleri sona ermiş olan LYS, ALES, KPSS ve Adalet Bakanlığı sınavlarına süresi içinde başvuru yapmayan adaylara yönelik bir karar aldık. Buna göre, LYS adayları için 28 Nisan’da, ALES adayları için 27 Nisan’da, KPSS A Grubu ve Öğretmenlik ile KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavları için 3 Mayıs’ta, KPSS A Grubu Alan Bilgisi sınavları için 4 Mayıs’ta, Adalet Bakanlığı sınavları için de 17 Mayıs’ta bir günlük süre ile başvuru sistemini açacağız.”

BAŞVURULAR BAŞLADI BUGÜN SONA ERİYOR

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Kültür – Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri) ile KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) başvuruları ÖSYM tarafından 3 Mayıs 2017 tarihinde alındı ve sona erdi. Bugün ise KPSS A Grubu ve Öğretmenlik başvuruları alınıyor ve başvurular bugün itibari ile sona erecek. Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki link üzerinden yapabilirler.

Exit mobile version