19.Dönem POMEM 10 Bin PÖH Alımı Mülakat Sonuçlarının Açıklanması Bekleniyor

Özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere 19.Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında başvuruları kabul edilip, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı aşamasında başarılı olan ve Mülakat Sınavı aşamasına girmeye hak kazanan adaylar için mülakatlar 27 Şubat 2017’de başladı ve çoktan bitti. Sonuçlar ise hala açıklanmadı. Mülakata giren adaylar, mülakat sonuçlarının artık açıklanmasını bekliyor.

Sonuçların biran önce açıklanması ve mülakatı kazanan adayların eğitime alınması bekleniyor.

Bakan Soylu’dan Mülakat Sonuçları Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz haftalarda 10 bin PÖH alımı mülakat sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Soylu açıklamasında: “Mülakatlar bitti, son düzenlemeler yapılıyor, çok yakın zamanda sonuçlar açıklanacak” dedi.

Polis Akademisinin Mülakat Sonuçlarına İlişkin Açıklaması

Mülakat Sınavı sonuçları, Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir. 

Kamupersoneli.net olarak 10 bin PÖH alımı mülakat sonuçlarının bu hafta içerisinde (8-12 Mayıs 2017) açıklanacağını düşünüyoruz. Mülakat sonuçları açıklanır açıklanmaz sizlere aktaracağız. Sizlerde uygulamarımızı indirerek gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version