KGM KPSS 2017/4 İle Atananların İzleyeceği Yollar

Karayolları Genel Müdürlüğü Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan duyuru ile KPSS 2017/4 kapsamında 640 personel alımı yapacağını belirtmişti.  Söz konusu alımlar için KPSS 2017/4 tercihleri 12 Nisan 2017 ile 18 Nisan 2017 tarihleri arasında alındı.

Tercihlerin alınmasının ardından 25 Nisan 2017 tarihinde tercih sonuçları açıklandı. Tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından kamupersoneli.net olarak en küçük, en büyük puanlar ve sayısal bilgileri ziyaretçilerimizle paylaşmıştık. (İlgili haber için tıklayınız.) Tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından yerleştirmesi yapılan adayların izleyeceği yolları da paylaşıyoruz. 

ATANANLARIN İZLEYECEĞİ YOLLAR

Konu ile ilgili olarak ÖSYM tarafından yayımlanan KGM kılavuzunda çeşitli bilgiler paylaşıldı. Kılavuza göre;

ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, yerleştirildikleri sözleşmeli pozisyonlara Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından doğrudan atanacaklardır. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildiği kuruma teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır. Adaylar için atandıkları kurumlar tarafından kurumlara teslim edilecek belgeler yayımlanacaktır.

HAK İDDİA EDİLEMEYECEK

Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS 2017/4 ile 640 personel alımı KPSS’de yüksek puan almak bu kılavuzda yer alan sözleşmeli pozisyonlara yerleştirmede tek başına bir hak teşkil etmemiştir. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklardan dolayı adayların yerleştirmeleri yapılmayacaktır. Bu sebeplerden dolayı yerleştirmeleri yapılmayan adayların veya daha alt tercihlerine yerleştirilen adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.

NOT: Genel Müdürlüğünün atama için öngördüğü niteliklere sahip olmayan adaylar, yerleştirmeden doğan tüm haklarını kaybedeceklerdir.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version