Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Önlisans Mezunu Polis Alımı Yapacak Mı?

Bilindiği gibi Önlisans polis alımlarına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından bir açıklama yapılmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamasında Önlisans mezunlarının taleplerinin olduğunu ve ihtiyacın olduğunu ifade etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamasının detayları şöyle;

ÖNLİSANS MEZUNU POLİS ALIMI

“Yüksekokul mezunlarının POMEM’lere alınması yönünde talepler var. Bunları Anadolu’ya gittiğimizde görüyoruz. Biraz haklılıkları var. Bu şuan mümkün değil, zira ilanı erteleyip kanun değiştirmemiz lazım. Ama önümüzdeki alımlarda bunlara yönelik bir adım atıp atmamayı değerlendireceğiz. arkadaşlar rahat olsunlar, bu konuda bizim de ihtiyaçlarımız var.”

POLİS ALIMI TALEBİ

Önlisans mezunları uzun zamandır sosyal paylaşım platformlarında kampanyalar yaparak seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Önlisans mezunu adaylar bir an önce Önlisans mezunu polis alım ilanının yayımlanmasını talep ediyorlar. Emniyet Genel Müdülrüğü Önlisans mezunu polis alım ilanı yayımlandığında ziyaretçilerimizi anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version