Emniyet Personeli

PAEM'den İlk Derece Amirlik Eğitimi Yazılı Sınav Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı, 10 Nisan 2017’de resmi sitesinde bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda; emniyet mensuplarının ilk derece amirlik eğitimi sınavı için, Anadolu Üniversitesi web sitesine kayıt olma ve sınav merkezi seçme işlemlerinin 7 Nisan 2017‘de sona erdiği açıklandı.

7 Nisan 2017 00:00‘a kadar web sitesine kayıt olmayan ve sınav merkezi seçmeyen adaylar hakkında herhangi bir işlem yapılmayacak.

Polis Akademisi Başkanlığının duyurusu şöyle:

” Emniyet Teşkilatı Mensubu Adayların (Polis Memuru, Başpolis Memuru, Kıdemli Başpolis Memuru) girecekleri İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınavı ile ilgili olarak Polis Akademisi Başkanlığı ve Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan “Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) İlk Derece Amirlik Eğitimi (Emniyet Mensubu) Öğrenci Adayı Yazılı Sınavı Yapılmasına İlişkin İş Birliği Protokolü” çerçevesinde gerçekleştirilecek yazılı sınav işlemleri sınav takvimine göre yapılacaktır.

Anadolu Üniversitesi tarafından sınav hizmetleri web sitesine kayıt olmaları ve sınava katılmak istedikleri sınav merkezini seçme işlemleri 07.04.2017 saat: 24.00’te sona ermiş olup, bu tarihe kadar web sitesine kayıt yaptırmayan adaylar hakkında hakkında yapılacak bir işlem bulunmamaktadır.”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA