Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 10 Bin Polis Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Polis Akademisi Başkanlığı 10 bin polis alımı başvuru kılavuzunun yayımlandığı ifade edildi. Başvuru Kılavuzunun yayımlanması üzerine adaylar için ön başvuru ekranının açıldığı bildirildi.

BAŞVURU KILAVUZU

Bu kılavuz Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerine (POMEM) başvuru, seçme ve değerlendirme sınavları ile kayıt ve kabul esaslarını içermekte olup, yalnızca internet üzerinden www.pa.edu.tr adresinden yayınlanmaktadır. Ayrıca basım ve dağıtımı yapılmayacaktır.

20. Dönem olarak Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerine alınacak adayların başvuru-seçme ve değerlendirme sınavları, Polis Meslek Eğitim Merkezleri Giriş Yönetmeliği, Polis Meslek Eğitim Merkezleri Eğitim-Öğretim Yönetmeliği ve Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği kapsamında hazırlanmıştır.

Bu kılavuzda yer alan kurallar, kılavuzun yayım tarihinden sonra yürürlüğe girebilecek yasama, yürütme ve yargı organları kararları ile Emniyet Genel Müdürlüğünün emirleri doğrultusunda değiştirilebilir.

20.Dönem olarak POMEM’lere alınacak adaylar için hazırlanan bu kılavuzda belirtilen şartlarda herhangi bir değişiklik olması durumunda konu Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden duyurulacaktır. 

Exit mobile version