Adaylar EGM Hizmetli Alımı Başvuru Sonuçlarının Açıklanması İçin Sabırsız !

Emniyet Genel Müdürlüğü Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile hizmetli personel alımı yapacağını duyurmuştu. Yayımlanan ilanda Emniyet Genel Müdürlüğü hizmetli personel alımı yapacağını belirtmişti. Söz konusu personel alımına başvuru süreci tamamlandı. Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından başvuru sonuçlarının açıklanması büyük bir merakla bekleniyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü hizmetli alımı sınavını kazananların yerleştirmeleri kesin başarı listesindeki sıraya göre yapılacaktır. Yerleştirilmeleri yapılan adaylardan çeşitli belgeler istenecektir. Bu belgeler; sağlık kurulu raporu ile güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmalarının olumlu olduğu belgelerdir. Ayrıca atama şartlarını taşımayanlar ile atama şartlarını taşımadığı sonradan belli olan adayların atama işlemler iptal edilecektir. 

BAŞVURU SONUÇLARI BEKLENİYOR 

Emniyet Genel Müdürlüğü hizmetli personel alımı başvuru kılavuzunda başvuru sonuçlarına ilişkin çeşitli bilgiler paylaşıldı. Söz konusu kılavuzda “Puanları eşit olan adaylardan, merkezi sınavda aldığı puan yüksek olan, bunun da eşitliği halinde yaşı büyük olan aday üst sırada yer alacaktır.”, “Hesaplanan sıralamaya göre atanmaya hak kazanan adaylar belirlenecektir. Ayrıca yedek aday belirlenmeyecektir.” ifadelerine yer verildi. Anca başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi verilmedi.

Başvuru sonuçları açıklandığında adaylarımızı mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version