MEB 1367 Ek Öğretmen Ataması Başvuruları Başladı

1367 EK ÖĞRETMEN ATAMASI 

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığı ile 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ek olarak 1367 öğretmen atamasının gerçekleştirileceği açıklandı. 

BAŞVURULAR BAŞLADI

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlanmıştı. Yayımlanan duyuruda KPSSP10 ve KPSSP121” puan türlerine göre sözlü sınava katılıp da sözlü sınavda 60 ve üzerinde puan almış olup atanamayan adaylar arasından 1367 pozisyona ek atama yapılacağı ifade edildi. 

Milli Eğitim Bakanlığı 1367 ek öğretmen atamasına ilişkin başvurular bugün başladı. Başvuru linkini aşağıda paylaşıyoruz. Başvuru yapacak olan adaylar, başvurularını en geç 5 Nisan 2017 tarihine kadar yapacaklardır. 

Tercih başvurusunda bulunacak olan adaylar en fazla 20 tercih yapabilecekler. Adaylar tarafından yapılan tercihler herhangi bir il ve ilçe milli eğitim müdürlüğüne onaylatılacaktır. 

ATAMA İŞLEMLERİ

Öğretmen atamaları 7 Nisan 2017 tarihinde adayların tercihleri de dikkate alınarak sözlü sınav puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

Exit mobile version