Adaylardan Önlisans Mezunu Polis Alımı Yapılsın Talebi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında 10 bin Özel Harekat Polisinin ardından 10 bin daha polis alımı yapılacağını açıklamıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamasını Karaman Polis Meslek Yüksekokulunda mezuniyet törenine katıldığında gerçekleştirmişti. 10 bin yeni polis alımına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamaları şöyle oldu;

10 BİN YENİ POLİS ALIMI

Bugün mezun olan gençlerı̇mı̇zı̇n hemen akabinde 10 bı̇n yenı̇ polı̇s memuru alımı ı̇çı̇n ı̇lan aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Ayrıca 10 bı̇n özel harekat alımı sürecimiz de devam etmektedir, şu an mülakatlar gerçekleştı̇rı̇lmektedı̇r.

ÖNLİSANS MEZUNLARI DA BAŞVURU YAPABİLSİN TALEBİ

Bilindiği gibi Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 10 bin Polis Özel Harekat alımı yapılıyor. 10 bin PÖH alımına ilişkin başvurular ve fiziki yeterlilik sınavı aşamaları tamamlandı ve PÖH adayları şuanda mülakat aşamasındalar. Bunun yanı sıra 10 bin yeni polis alımı gerçekleştiriliyor. Binlerce Önlisans mezunu aday ise 10 bin yeni polis alımına başvuru yapmak istiyorlar. 

Konu ile ilgili olarak Önlisans mezunu adaylar 10 bin PÖH alımına başvuru yapamadıklarını ve bu polis alımında başvuru hakkının tanınmasını talep ediyorlar.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version