10 Bin Yeni Polis Alımında Bayan Alımı da Yapılsın Talebi

Bilindiği gibi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karaman Polis Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenine katılmıştı. Burada İçişler Bakanı Süleyman Soylu çeşitli açıklamalarada bulundu ve polis alımı bekleyenlere müjdeli haberi verdi. Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarını aşağıda aktarıyoruz. 

10 BİN YENİ POLİS ALIMI

“Bugün mezun olan gençlerı̇mı̇zı̇n hemen akabinde 10 bı̇n yenı̇ polı̇s memuru alımı ı̇çı̇n ı̇lan aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Ayrıca 10 bı̇n özel harekat alımı sürecimiz de devam etmektedir, şu an mülakatlar gerçekleştı̇rı̇lmektedı̇r”

BAYAN POLİS ALIMI TALEBİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından 10 bin yeni polis alımının yapılacağı duyuruldu. Ancak polis alımında adaylar bayanların da alınmasını talep ediyorlar. Adaylardan aldığımız geri bildirim ve yorumlarda 10 bin Özel Harekat alımında bayan adaylara başvuru şansının verilmediği ancak 10 bin yeni polis alımında verilmesi gerektiği ifade edildi. Adaylardan aldığımız yorumlar ise şöyle;

1- Lütfen bayan alımı da olsun önlisans mezunuyuz.

2- Ya lütfen bayan alımı da olsun sayın yetkililerimiz 30 yapın yas sınırını lütfen polis olma aşkıyla yanıp tutuşan insanları duyun. İnanıyorum ki yas sınırı 30 olacaktır.

3- Rica ederim düz lise okudum diye hiç birsey yapamayacak mıyım KPSS girdim 80 puan aldım ama boşmuş neden liseliler için alim olmuyor rica ediyorum bayanlar için birşeyler yapın.

4- Bayan polis veya özel harekatta alım olsun lütfen.

5- Vatani korumanın yaşı, cinsiyeti olmadığını anlamak zor olmasa gerek.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version