AÖF 4 Yanlış 1 Doğru Sistemi Kaldırılacak Mı? Tepkiler Büyüyor

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav sisteminde köklü değişiklikler yapılmıştı. Yapılan değişiklikler kapsamında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin girdikleri sınavlarda 4 yanlış cevap 1 doğru cevabı götürüyor. Hal böyleyken adaylardan tepkiler çığ gibi büyüyor. AÖF öğrencileri 4 yanlış 1 doğru sisteminin kaldırılmasını talep ediyorlar. 

AÖF 4 yanlış 1 doğru sisteminin kaldırılması konusunda geçtiğimiz zamanlarda adayların sesine kulak vermiştik ve haberini yapmıştık. >> İlgili habere ulaşmak için tıklayınız. 

“4 YANLIŞ 1 DOĞRU SİSTEMİ KALDIRILSIN”

Birçok AÖF adayından aldığımız yorum ve geri bildirimlerde 4 yanlış 1 doğru uygulamasının kaldırılması talep ediliyor. Söz konusu sisteme tepkili olan öğrenciler sistemin kaldırılmasına ilişkin sosyal medya sitelerinde ve sosyal paylaşım platformlarından tepkilerini dile getiriyorlar ve seslerinin duyulmasını bekliyorlar. 

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav sisteminde yapılan değişiklik ve 4 yanlış 1 doğru uygulaması hakkında tepkilerinizi, önerilerinizi ve görüşlerinizi paylaşmak isterseniz sayfanın alt bölümünden yorum yapabilirsiniz. 

4 YANLIŞ 1 DOĞRU UYGULAMASINA TEPKİLER

– 4 yanlış 1 doğruyu götürmesin yazık değil mi bize zaten ders de verilmiyor. Biz nasıl geçeceğiz biraz daha para almak için yapıyorlar eğer kaldırılmazsa üniversiteyi bırakacağız…

– Kesinlikle 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor uygulamasının kaldırılıp eski haline geri dönülmesi gerekiyor.

– 4 yanlış 1 doğru uygulaması kaldırılsın.

– Sanki normalde geçiyorduk da bir de doğrularımızı götürüyor. Sanırım ÖSYM sınavı…

Exit mobile version