Adaylardan EGM Komiser Yardımcılığı Alımlarına Önlisans Mezunları da Başvurabilsin Talebi

Bir çok aday “www.change.org” internet sitesi üzerinden bir imza kampanyası başlattılar. Başlatılan imza kampanyasında adaylar, Emniyet Genel Müdürlüğü Komiser Yardımcısı alımlarına Önlisans mezunlarının da başvuru yapabilmesi talep edildi. 

Söz konusu imza kampanyasının muhatabı olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı ve Başbakanlık, Emniyet Genel Müdürlüğü, Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı gösterilmiştir. İmza kampanyasında polislik mesleğinden şerefinden ve polis olabilmek için sadece lisans değil önlisans mezunu olmanın da göz önünde bulundurulması isteniyor. Adayların imza kampanyasındaki taleplerini kamupersoneli.net olarak aşağıda paylaşıyoruz…

İMZA KAMPANYASI

Konser yardımcılığı için sadece üniversite lisans mezunlarına  başvuru hakkı veriliyor biz önlisans mezunları olarak bu hakkin bize de tanınmasını istiyoruz çünkü biz polislik gibi ülke çok önemli olan bir mesleğin içinde olmak istiyoruz ve bunu hak ettiğimizi düşünüyoruz. Devlet büyüklerimizin bu çağrımıza   kayıtsız  kalmayacağını ümit ediyoruz. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Exit mobile version