2015 'Yükseköğretim Öğrenci Kontenjanları’ Kitabı Yayınlandı

ÖSYM İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ve ÖSYM’nin resmi web sayfasından 03.03.2016 tarihinde duyuruldu.Öğrenci kontenjanları kitabı 2015 senesine ait yükseköğretim kontenjanları ve bu programa yerleşen adayların sayısı açıklandı.

ÖSYM resmi web sayfasından yapılan duyuru sonrası 2015 Yükseköğretim Öğrenci Kontenjanları’  Kitabı Yayınlandı. ÖSYM ‘nin sitesinden erişime açılan kitapta yükseköğretim programlarının kontenjanları açıklandı. ÖSYM’nin yayınladığı Yükseköğretim Öğrenci kontenjanları ‘na resmi web sayfasından ulaşabilirsiniz. 2015 senesine ait yükseköğretim kontenjanları ve bu programlara yerleşen adayların sayısı kitapta belirtilmiştir. ÖSYM’nin her yıl üniversiteler ile işbirliğine girerek  her programa göre bir kontenjan belirliyor.Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ÖSYM’nin web sayfası üzerinden adaylara ve ilgili kurumlara duyurulmaktadır. Ayrıca yapılan duyuruya göre bu seneki kitapçıkta Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alan yükseköğretim kurumunun 2015 seneki kontenjanlarıda belirtiliyor.

ÖSYM İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanıp ÖSYM’nin web sayfasından adaylara ve ilgili kurumlara duyurulan kitapçığa ÖSYM‘nin resmi web sayfasının duyurular bölümünden ulaşabilirsiniz.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzuna 03.03.2016(03 Mart 2016 Perşembe) tarihinden itibaren ÖSYM’nin resmi web sayfasından an itibariyle ulaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net / Özel Haber

 

Exit mobile version