Emlak ve Emlak Yönetimi Mezunlarının İstihdam Edilmesi Sağlanacak Mı?

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir tarafından Maliye Bakanı Naci Ağbal’a bir soru önergesi verildi. Verilen soru önergesinde CHP Milletvekili Sibel Özdemir Maliye Bakanı Naci Ağbal’a emlak ve emlak yönetimi mezunlarının istihdam edilip edilmeyeceği soruldu.

CHP Milletvekili Sibel Özdemir soru önergesinde “Aşağıdaki sorularımın Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal tarafından Anayasanın 98. ve İçtüzüğün 99. maddeleri gereğince yazılı olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ederim.” ifadelerine yer verdi. 

Söz konusu soru önergesinde Maliye Bakanı Naci Ağbal’a 3 soru soruldu. Bunlardan biri; Emlak ve emlak yönetimi mezunlarının kamuda istihdam edilmelerinin önünü açmak için bugüne kadar hangi girişimlerde bulunulmuş ve hangi çalışmalar yapılmıştır?

Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlanan soru önergesinde “Emlak ve emlak yönetimi mezunlarına özgü kadro ihdasına ilişkin yasal bir düzenleme yapılması yönünde Bakanlığımızda yürütülmekte olan bir çalışma bulunmamaktadır.” ifadelerine yer verildi. Söz konusu soru önergesi ve cevabının detaylarını kamupersoneli.net olarak aşağıda paylaşıyoruz. 

SORU ÖNERGESİ

SORU ÖNERGESİ CEVABI

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER

Exit mobile version