Soru Önergeleri

İşsizlik Fonuna Aktarılan Paralar Nerede ve Nasıl Değerlendirilir?

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Murat Emir tarafından Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a İşsizlik fonuyla ilgili bazı verilere ilişkin bir soru önergesi verildi. Verilen soru önergesinde Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a işsizlik fonuna aktarılan paraların nerede ve nasıl kullanıldığı soruldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Murat Emir soru önergesinde “Aşağıdaki sorularımın Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi Elvan tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ederim.” ifadelerine yer verdi. 

Soru önergesinde işsizlik fonuna aktarılan paraların nerede ve nasıl kullanıldığının dışında bir çok soru bulunmaktadır. Soru önergesinde Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a sorulan soruların bazıları şöyle;

SORULARIN BAZILARI

İşsizlik fonu; işçi, işveren ve devletin katkılarıyla oluşmaktadır. Bu fonla ilgili; işçi ve işveren kesintilerinin düşürülmesi konusunda yapılan bir çalışma var mıdır?

İşsizlik fonuna aktarılan paralar nerede ve nasıl değerlendirilmektedir?

SORU ÖNERGESİ

İLK SİZ HABERDAR OLUN 

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir tarafından verilen soru önergesi Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan tarafından henüz yanıtlanmadı. Söz konusu soru önergesi yanıtlandığında anlık olarak haberdar olmak istiyorsanız KAMU PERSONELİ Android veya İOS uygulamamızı indirebilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER