Emniyet Personeli

Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında EGM'ye Atananlardan İstenilen Belgeler

Emniyet Genel Müdürlüğü, 16 Şubat 2017’de resmi sitesinde yayımladığı duyuru ile 2017/1. dönem 2828 Sayılı Sosyal Hizmetler Kanun kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarına atananlardan istenilen belgeleri yayımladı.

EGM kadrolarına atanan adaylar, istenilen belgeleri 3 Mart 2017 mesai bitimine kadar “İnönü Bulvarı No:2 Bakanlıklar / ANKARA adresinde bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı A Blok Kat:3 – Sivil Personel Atama Şube Müdürlüğü” adresine teslim edecekler.

Adaylardan İstenilen Belgeler:

1. Dilekçe (form 2)

2. Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık (4 adet) fotoğraf

3. Diploma (aslı ya da noter tasdikli örneği)

4. Nüfus cüzdanı ve fotokopisi

5. Askerlik Şubesinden alınacak, Askerlik ile ilişiği olmadığına dair belge (terhis, tecilli veya muaf olduğuna dair)

6. Evlilik cüzdanının 1 – 2 ve 3’üncü sayfalarının fotokopisi

7. Eşi Kamu Kurumunda çalışanların eş görev belgesi aslı

8. Ortaokul veya lisede hazırlık okuyanların, bu durumu gösterir belge

9. Kadro için özel şart olarak evrak istenmişse; (belge, sertifika, bonservis ve benzerinden herhangi birisinin) bir örneği

10. Herhangi bir Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanlar için, görev yaptığı kurumdan alacağı onaylı hizmet belgesi

11. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması formu (Fotoğraflı ve bilgisayar veya daktilo ile doldurularak ıslak imzalı şekilde ibraz edilecektir. Formu Personel Dairesi Başkanlığı personeli onaylayacaktır.) (form1​)    

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yayımlanan duyuruda; atama işlemleri için istenilen belgeleri teslim etmeyenlerin atama işlemlerine başlanılmayacağı bilgisine de yer verildi. Ayrıca gerçeğe aykırı bilgi ve beyanda bulunan adayların atama işlemleri de yapılmayacak ve yasal işlem uygulanacak.

Bir Yorum