MEB Tarafından Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenlere İlişkin Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda yurt dışında görevlendirilecek öğretmenlerin Mesleki Yeterlilik Sınavı ve Temsil Yeteneği Mülakatı hakkında bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda başvuru kılavuzunun yayımlandığı ifade edildi. 

DAHA ÖNCE MEB TARAFINDAN YAYIMLANAN DUYURU

Milli Eğitim Bakanlığı Resmi İnternet sayfasından Yurtdışında Görevlendirilecek Öğretmenlerin Temsil Yeteneği Mülakatı ile ilgili bir duyuru yayımlandı.

İlgili duyuruda sınav giriş yerlerinin belirlendiği öğretmenlere bildirildi. Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından yapılan duyuruda , Yurtdışında Görevlendirilecek Öğretmenlerin Temsil Yeteneği Mülakatı, Giriş Yeri Bilgisini öğrenmek isteyen öğretmenler için sorgulama ekranı linki verildi.

Sınav yeri sorgulama işlemleri “http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/diger/Sy/2016/YURTDISI_2016/Sy_Frm.asp” adresi üzerinden T.C Kimlik Numarası ile yapılabilmektedir.

MEB tarafından yayımlanan kılavuzda başvuruların 22 Şubat 2017 ile 6 Mart 2017 tarihleri arasında alınacağı ifade edilmiştir. Mesleki Yeterlilik Sınavı ise 19 Mart 2017 tarihinde saat 10.00‘da uygulanacak. Söz konusu sınav 120 dakika sürecek. Sınav sonuçları ise  31 Mart 2017 tarihinde açıklanacaktır.

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi, 13-17 Mart 2017 tarihleri arasında www.meb.gov.tr internet adresinden alınabilecektir.

Exit mobile version