Soru Önergeleri

Üstün Yetenekli Çocukların Tespitine ve Eğitimlerine İlişkin Soru Önergesi Verildi

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer tarafından Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a üstün yetenekli çocukların tespitine ve eğitimlerine ilişkin bir soru önergesi verildi. Soru önergesinin detayları ise şöyle;

SORU ÖNERGESİNİN DETAYLARI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesinde “Aşağıdaki sorularımın Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim. Saygılarımla.” ifadelerine yer verdi. 

Ayrıca söz konusu soru önergesi 26 Ocak 2017 tarihinde yazıldı. 27 Ocak 2017 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı kayıtlarına eklendi. Ancak verilen soru önergesi Türkiye Büyük Millet Meclisinde imzada bulunuyor.

SORULAN SORULARDAN BAZILARI

1- Üstün yetenekli çocukaların erken tespit edilmesini sağlamak amacı ile ne gibi çalışmalar yapılmaktadır?

Kamupersoneli.net- ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları Kamupersoneli.Net’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kamupersoneli.Net tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.