Öğretmen

Öğretmen adayları Şubat'ta 60 bin atama istiyor !

Öğretmen adayları Twitter’dan bir araya gelerek hashtag açtılar ve 60 bin öğretmen ataması istiyorlar. KPSS puanlarının yanacağını belirten adaylar atama talep ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 25-30 bin öğretmen atamasının önümüzdeki günlerde yapılması beklenirken öğretmen adayları Twitter’dan bir araya gelerek seslerini duyurmaya çalışıyor.

Öğretmen adayları Twitter’da “PuanıYakma 60BinÖgrAta” hashtagi ile tweet atmaya devam ediyor.

“ÖĞRETMEN ATAMASI ŞUBAT AYINA YETİŞMEZ”

Binlerce öğretmenin beklediği açıklama Yusuf Tekin’den geldi. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, “Öğretmen ataması olacaksa da Şubat ayına yetişmez. Atama için kadroların dağılımı henüz yapılmadı” dedi.

Öğretmen adayları MEB Müsteşarı Yusuf Tekin’in açıklamalarının ardından 25-30 bin öğretmen atamasının yetersiz olacağını belirterek atamaların Şubat ayında yapılmasını ve en az 60 bin öğretmen ataması yapılmasını talep ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kamupersoneli.net olarak Şubat 2017 öğretmen atama takviminin bugünlerde yayınlanacağını belirtmiştik. Bizde öğretmen adaylarının seslerini duyurmaya devam ediyoruz. İşte öğretmen adaylarının o talepleri ve sorunlarından bır kısmı…

ÖĞRETMEN ADAYLARININ BAŞLICA SORUNLARI ŞU ŞEKİLDE;

İŞTE ÖĞRETMEN ADAYLARIN ATAMA TALEPLERİNE İLİŞKİN TWEETLERİ

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA