AÖF Final Sınavlarında İlk Gün Tamamlandı (Sınav Soruları, Cevapları, Öğrenci Yorumları)

 Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Sınavı başladı. Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınav giriş yerleri bir kaç gün önce AÖF resmi internet sayfasından yayımlanmıştı.
 

AÖF Final Sınavı Maratonu Başladı

4 Haziran Cumartesi tarihinde 1 milyondan fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleşen ve en büyük sınavlar arasında gösterilen sınavın öncesinde ve sonrasında değerli ziyaretçilerimizin nabzını tutuyoruz.

AÖF Final Sınavlarına Girecek Adaylar İçin Son UYARI

Dün AÖF yetkilileri tarafından sınava girecek öğrencilere yapılan uyarıyla alakalı  bir haber yayımlamıştık. Söz konusu habere göz atmak için Lütfen TIKLAYINIZ.  
 

AÖF Final Sınavında Hatalı Soru Var Mıydı, Usulsüzlük , Aksaklık Yaşadınız Mı?

AÖF Final sınavına giren değerli ziyaretçilerimiz sınav öncesi ve sonrasında varsa yaşadığınız aksaklıkları, hataları, usulsüzlükleri bize bildirerek haberleştirilmesininde yardımcı olabilirsiniz. Sınav hakkındaki düşünceleriniz nedir? Girdiğiniz sınav hakkındaki yorumları ve sınav sırasında hatalı olduğunu düşündüğünüz sorular varsa bunları bizimle paylaşabilirsiniz. 

Sınav Duyuruları ve Daha Fazlası

AÖF sınavları öncesi ve sonrasında gelişmelerden haberdar olmak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. AÖF ‘ten gelecek her türlü duyuru ve bildirimleri kolaylıkla takipte kalmak için kamupersoneli.net’in ücretsiz mobil uygulamasını google play üzerinden indirebilirsiniz.

Exit mobile version