Öğretmen Atama Müjdesini 7 Şubat’ta Başbakan Mı Açıklayacak?

Referandum tarihi ve öğretmen atama sayısının açıklanmasına sayılı günler kaldı. 7 Şubat günü AK Parti grup toplantısında hem referandum tarihinin hem de öğretmen atama müjdesinin resmen duyurulması bekleniyor.
 

Başbakan Binali YILDIRIM: “7 Şubat’ta enerji dolu, dipdiri olarak meydanlara inmek için sabırsızlanan bir grubu karşımda görmek istiyorum.” şeklinde açıklama yapmıştı.
 

TAHMİNLERİMİZ

7 Şubat günü referandum için kampanya başlangıcı olacak. Dolayısıyla 7 Şubat önemli bir gündür. TBMM 15.00’te toplanacak ve referanduma kadar tatil kararı alınacak. Onun öncesinde de AK Parti grubunda Başbakan Binali YILDIRIM’ın grup toplantısında konuşması sırasında öğretmen atama müjdesini ve sayısını açıklaması bekleniyor.

25-30 bin arası öğretmen ataması müjdesi bekliyoruz. MEB de hafta içinde takvimi açıklayacaktır. Ancak nihai öğretmen atamalarının referandum sonrasına kalma ihtimali de bulunuyor.

6 Şubat’ta da muhtemelen Bakanlar Kurulu toplanacaktır. Kararlar orada alınacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın anayasa değişikliği kanununu onayladıktan sonra söz konusu kanun 5-6-7 Şubat tarihlerinden birinde Resmi Gazete’de yayımlanırsa referandum tarihi 9 Nisan olarak kesinleşmiş olacaktır.

ZEKİ KARA/ KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları Kamupersoneli.Net’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kamupersoneli.Net tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Exit mobile version