Öğretmen

Öğretmen Atama Müjdesini 7 Şubat’ta Başbakan Mı Açıklayacak?

Referandum tarihi ve öğretmen atama sayısının açıklanmasına sayılı günler kaldı. 7 Şubat günü AK Parti grup toplantısında hem referandum tarihinin hem de öğretmen atama müjdesinin resmen duyurulması bekleniyor.
 

Başbakan Binali YILDIRIM: “7 Şubat’ta enerji dolu, dipdiri olarak meydanlara inmek için sabırsızlanan bir grubu karşımda görmek istiyorum.” şeklinde açıklama yapmıştı.
 

TAHMİNLERİMİZ

7 Şubat günü referandum için kampanya başlangıcı olacak. Dolayısıyla 7 Şubat önemli bir gündür. TBMM 15.00’te toplanacak ve referanduma kadar tatil kararı alınacak. Onun öncesinde de AK Parti grubunda Başbakan Binali YILDIRIM’ın grup toplantısında konuşması sırasında öğretmen atama müjdesini ve sayısını açıklaması bekleniyor.

25-30 bin arası öğretmen ataması müjdesi bekliyoruz. MEB de hafta içinde takvimi açıklayacaktır. Ancak nihai öğretmen atamalarının referandum sonrasına kalma ihtimali de bulunuyor.

6 Şubat’ta da muhtemelen Bakanlar Kurulu toplanacaktır. Kararlar orada alınacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın anayasa değişikliği kanununu onayladıktan sonra söz konusu kanun 5-6-7 Şubat tarihlerinden birinde Resmi Gazete’de yayımlanırsa referandum tarihi 9 Nisan olarak kesinleşmiş olacaktır.

ZEKİ KARA/ KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları Kamupersoneli.Net’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kamupersoneli.Net tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Bir Yorum

  1. i̇yti̇de arkadaşlar 25 30000 neyi̇ kurtarirda müjde di̇ye adlandiriyorsunuz 50 60000 haktir

  2. Mülakatsız olursa olsun yoksa yine dayısı olan gidecek rant haline gelecek

  3. 10 yıllık ücretli öğretmenlere kadro istiyoruz. Dersane öğretmenlerine verilen hak bizim de hayli hayli hakkımızdir.

  4. İnşAllah otuz bin atama yapılır hakka uygun bir şekilde.

  5. Bir emek ki ellerde; rant için, menfaat için çıkar için ba-yu heba edilsin. Bi-zar olan umudumuz, heba olan emeğimiz kimin umrunda acep. 3 aydır bir açıklama bekleyen biz-ler-in mecali kalmadı.
    Artık yetkililer bir an önce açıklama yapmalılar ki atama bekleyen aday öğretmen kitlesi kucumsenecek bir kitke değil.(Referandum faktörü )
    Premak ilkesine uyarız biz de.(yaparsan yaparım)
    Referandum öncesi 30 BİN ATAMA HAKTIR.

  6. Ekim 2016 öğretmen atamasında 850 Türk Dili ve Edebiyatı kontenjanına 710 başvuru oldu ve 400 kişi alındı. Şubat-Mart 2017 atamasında da 5000 dershaneci alınıp yine 850 edebiyatçı (450 ekimden kalan+400 kişi bu atama için)alınmasını talep ediyoruz. 46 bin mezunla Türk Dili ve Edebiyat mezunun atanması Kaf dağının ardındaki elma oldu, ulaşabilene aşk olsun. 79-80 puanlar mülakatı bile göremedi. Böylesine önemli bir bölümün istihdamının hesap edilmemiş olması,Türk Dili ve Edebiyatı mezunlarının mağdur olması büyük bir talihsizliktir.En az 2000 bin kpss ile 850 de dershaneci(sigortalılık 4 yıla düşüp) atanmasını talep ediyoruz. İnşAllah mağduriyetimiz bir nebze olsun giderilir.

  7. Sayın basbakanima devleti ne güveniyorumn 30 bin atama olacak ve dershaneciler alınmayacak insAllahhh

  8. bizimde sesimi duyunuz 1500-2000 kadro istiyoruz bizimde hakkimiz

  9. Artık bir haber verilsin lütfen artık sabrımız çatladı.bizde yapılacak atamaya göre yol alacağız.atama olmayacaksa daha fazla zaman kaybetmeden kpss çalışmaya ne yazık ki devam edecegiz

  10. 30 bin atama istiyoruz başbakanım öğretmenleri unutmayacağıni ve uzmeyecegini düşünüyoruz.

  11. Artık bir haber verilsin lütfen artık sabrımız çatladı.bizde yapılacak atamaya göre yol alacağız.atama olmayacaksa daha fazla zaman kaybetmeden kpss çalışmaya ne yazık ki devam edecegiz

  12. Mulakatsiz 30bin atama istiyoruz başbakanım lütfen sesimizi duyun

  13. Bütün bakanlar açıklama yapıyor meb den ses yok lütfen artık kesin bişeyler söyleyin.bir açıklamayı bize çok görmeyin.yeniden kpss tarihi yaklaştıkça yaklaştı bizı hala bekleniyorsunuz. Kendinizi bizim yerimize koyarmisiniz

  14. Teknik öğretmenlerin hepsine ort 150 kontenjan ve mulakatsiz torpilsiz 40 50 bin atama istiyoruz

  15. Lütfen Başbakanım Türkçe ye 2000 kontenjan verilsin. Ağustos ayında alım çok az oldu resmi dilimiz olmasına rağmen. Sesimizi duyacaginizi biliyorum.

  16. Bu mülakatı getirip çalışan insanların hakkını yiyenler hakkımın zerre kadar helal etmiyorum.

  17. Dinkulturune 3.500 atama bekliyoruz. En fazla ihtiyac bizde… en az 30.000 atama subatta bekliyoruz… reisimizden mujde bekliyoruz… memur ogretmenler direk meb e aktarilsin….

  18. Okul öncesi egitimin zorunlu olmasi mujdesine binaen okul öncesi en az 3000 kontenjan lütfen….

  19. tarih öğretmenliğine 2000 kadro verilmelidir. 15senedir bir kez bile 1000 kadro verilmedi

  20. Sayın başbakanımız Allah seviyorsan sosyalcılara 1000 kontejan ayırın

  21. 200 kişilik bir alım olurda insAllah atanırım öğretmenliğe ve benim bekleyenler muradına erer bu sene diye dua ediyorum beklerken bile dersneye yazıldım emeğimiz yitmesin…