2017 Yılında Hangi Branşlara Kaç Öğretmen Ataması Yapılacak?

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan tarafından Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a 2017 yılında yapılması planlanan öğretmen atamalarına ilişkin bir soru önergesi verildi.

Verilen soru önergesinde Bakan İsmet Yılmaz’a 2017 yılında hangi branştan kaç öğretmen atamasının yapılacağı soruldu. Verilen soru önergesinin detayları ise şöyle;

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan;

Aşağıda belirtilen sorularımın Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz tarafından yazılı olarak cevaplandırılması hususunu; Anayasanın 98. ve İçtüzüğün 96. ve 99. maddeleri gereğince saygılarımla arz ederim. 

1- 2017 yılı içerisinde hangi branşlara kaç öğretmen ataması yapılacaktır? Tarih belirterek açıklar mısınız?

İlk Siz Haberdar Olun 

Verilen soru önergesi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından henüz yanıtlanmadı ancak yanıtlandığında ilk olarak siz haberdar olmak istiyorsanız KAMU PERSONELİ Android veya İOS mobil uygulamamızı indirebilirsiniz. 

Kamupersoneli.net- ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları Kamupersoneli.Net’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kamupersoneli.Net tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Exit mobile version