AÖF Adayları Tek Ses Oldu: 4 Yanlış 1 Doğruyu Götürmesin

14 Ocak 2017 ile 15 Ocak 2017 tarihlerinde uygulanan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final sınavı sonuçları açıklandı.

Söz konusu sınavlara 2 bin 242’si cezaevinde tutuklu ve hükümlü, 4 bin 869’u engelli olmak üzere 1 milyon 371 bin 859 öğrenci katıldı. 24 sınav merkezinde gerçekleştirilen final sınavlarında, 507 bin 2 kişi görev aldı ve 202 bin 227 sınav salonu kullanıldı.

30 Ocak 2017 tarihinde ise Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi tarafından yayınlanan duyuru ile sınav sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Aşağıda paylaştığımız link üzerinden sınav sonuçlarınıza ulaşabilirsiniz. 

Anadolu Üniversitesi AÖF Final Sınavı Sonuçları İçin Tıklayınız. 

AÖF sınavlarında 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi nedeniyle sisteme tepkili olan ve soruların zor olmasından şikayetçi olan yaklaşık 1.5 milyon öğrencinin beklediği sınav sonuçları açıklandı.

Adaylar 4 Yanlış 1 Doğruyu Götürüyor Uygulamasının Kaldırılmasını İstiyor 

Birçok Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencisinden aldığımız geri bildirimler ve yorumlarda söz konusu uygulamanın kaldırılması isteniyor. Sisteme tepkili olan öğrenciler sosyal medyada imza kampanyası başlattılar ve konu ile ilgili olarak yetkili kişilere dilekçe mesajlarla taleplerini belirtiyorlar. 

Anadolu Üniversitesi AÖF Sistemine Tepkili Olan Öğrencilerin Yorumları 

NOT: Sizlerde Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor uygulamasından şikayet ediyorsanız sayfanın alt tarafında bulunan yorum bölümünden görüşlerini belirtebilirsiniz. 

Gelişmelerden Anlık Haberdar Olun 

Exit mobile version