Meb Personeli

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2016 Müdür Mülakat Sonuçları Açıklandı

 İzmir 2016 Müdür Mülakat Sonuçları Açıklandı ! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet sayfasından 2016 Müdür Mülakat Sonuçları’nın açıklandığına dair duyuru yayımlandı.


2016 Müdür Görevlendirme Sonuçları

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2016 Müdür Görevlendirme Sonuçlarına Erişmek için “http://izmir.meb.gov.tr/sonuc/mudursozlu2016/” adresini ziyaret ettikten sonra , Söz konusu sayfada bulunan sorgulama alanına T.C. Kimlik numaranızı yazarak sorgula butonuna tıklamanız yeterli. Sınava giren herkese Kamuperosneli.net ailesi olarak gelecek meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Bir Çok İl Sınav Sonuçlarını Açıklamaya Devam Ediyor

Bursa ve Ankara Müdür Görevlendirme Sözlü sınav sonuçları ay başında açıklanmıştı. Bir çok ilin müdür mülakat sınav sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Söz konusu sınavlar hakkında görüşlerinizi ve şikayetlerinizi bizlerle paylaşarak haberleştirilmesini sağlayabilirsiniz. Bilindiği gibi kısa süre önce bir milli eğitim müdürü torpil listesini whatsapp’da paylaşarak büyük bir skandala imza atmıştı. Sözlü sınavlar sırasında herhangi bir haksızlık ya da usulsüzlük ile karşılaştınız mı?

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, MEB personeli haberlerinden ve daha fazlasından kamu haberciliğinin lider ismi kamupersoneli.net ile haberdar olun.Kamupersoneli.net’in android uygulamasını hemen indirin ve son dakika haberlerine zahmetsiz ulaşmanın keyfini yaşayın.

Kamupersoneli.net | Ankara