Anadolu Üniversitesi AÖF Final Sınavı Sonuçlarını Açıklamak İçin Neyi Bekliyor?

14 – 15 Ocak 2017 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) final sınavları uygulandı. Uygulanan sınavların sonuçları yaklaşık 1,5 milyon aday tarafından merakla bekleniyor. AÖF’ün final sınavlarında ilk defa 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü uygulaması gerçekleştirildi. Öğrencisi oldukları programında final sınavına giren adaylar 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesinden dolayı sınav sonuçlarının nasıl olacağını merak ediyorlar.

Söz konusu sınavlar hakkında Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan tarafından bir açıklama yapıldı.

AÖF Final Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? 

AÖF final sınavlarına yaklaşık 1,5 milyon aday giriş yaptı. Anadolu Üniversitesi 2016 – 2017 yılı Açıköğretim Programları Güz Dönemi final sınavları yapılan son sınav ile tamamlandı. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan çeşitli bilgiler verdi.

Rektör Gündoğan açıklamalarında, söz konusu sınavlar hafta sonu iki gün boyunca 4 oturum şeklinde gerçekleştirildi. Sınavlara 2 bin 242’i cezaevinde tutuklu ve hükümlü, 4 bin 869’u da engelli olmak üzere 1 milyon 371 bin 859 öğrenci katıldı. Türkiye genelinde 124 sınav merkezinde gerçekleştirilen sınavlarda, 507 bin 2 kişi görev alırken, 202 bin 227 de salon kullanıldı ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Rektör Naci Gündoğan, AÖF vize sınavı sonuçlarının 1 hafta gibi kısa bir sürede açıklandığını ifade ederek final sınavı sonuçlarını da bunun gibi kısa bir sürede açıklamaya çalışıyoruz demişti. Rektör Gündoğan, yoğun bir çalışma ile sınav sonuçlarını en yakın sürede açıklayacağız ifadelerini kullanmıştı.

Anadolu Üniversitesi AÖF Final Sınavı Sonuçlarını Açıklamak İçin Neyi Bekliyor?

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan yukarıda da belirttiğimiz üzere sınav sonuçlarının 1 hafta içinde açıklanacağını ifade etmişti. Sınavın üstünden iki hafta geçti ancak Anadolu Üniversitesinden ses seda yok…

Yaklaşık 1,5 milyon Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi mağduriyetlerini dile getiriyorlar ve final sınavı sonuçlarının biran önce açıklanmasını istiyorlar. www.kamupersoneli.net olarak Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavı sonuçları açıklandığında ziyaretçilerimizi mobil uygulamamız aracılığı ile anlık olarak bilgilendireceğiz. 

Kamupersoneli.net | ANKARA

Exit mobile version