Öğretmen Adaylarından Hamza Aydoğdu'ya Şubat Ataması Baskısı

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu ” uçakta karne sevinci ” başlıklı bir paylaşımda öğretmen adaylarının taleplerine maruz kaldı ve öğretmen adayları paylaşımın altında yorum yaparak taleplerini belirttiler.

Hamza Aydoğdu paylaşımın altında büyük bir baskıya maruz kaldı. Öğretmen adayları Aydoğdu’nun paylaşımının altına Şubat ayı öğretmen ataması taleplerini ve mülakat sistemi hakkında görüşlerini paylaştılar.

Hamza Aydoğdu’nun Paylaşımı 

” UÇAKTA KARNE SEVİNCİ “

Bitlis’te bir öğretmen en büyük hayalleri uçağa binmek olan öğrencilerine karnelerini, Muş – Ankara seferini yapan uçakta 11 bin 600 metre yüksekte dağıttı. 

Yukarıda belirttiğimiz paylaşımın altına öğretmen adayları Şubat ayı öğretmen ataması taleplerini ve mülakat sistemi hakkındaki görüşlerini belirttiler. Öğretmen adayları yaptıkları yorumlarda öğretmen atamalarının Şubat ayında yapılmasını ve mülakat sisteminin kaldırılmasını istediklerini bildirdiler. 

Öğretmen Adaylarının Yorumları  

Kamupersoneli.net | ANKARA

Exit mobile version