MEB, Rehberlik Kurslarını İptal Etti

Milli Eğitim Bakanlığı 2017 yılına ait yapacağını duyurduğu rehberlik kurslarını iptal etti. Kursa 2 Ocak 2017’da başlayanların kursu devam edecektir. Bu adayların kursları 3 Şubat’ta tamamlanacak. 2017 yılında planlanan diğer tüm rehberlik kursları iptal edilmiştir.  

Rehberlik Kurslarının iptal edilme gerekçesi ise “Mevzuat çalışmalarının beklenmesi ve ihtiyaçların yeniden belirlenmesi” olarak gösterilmiştir. Yani 2017 yılından sonra ihtiyaç halinde yeniden rehberlik kursları açılabilecektir.

MEB tarafından iptal edilen rehberlik kursları şunlardır:

Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO ANKARA-6 Şubat-10 Mart arasında yapılması planlanan 230 kişilik rehberlik kursu iptal edilmiştir.
Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO ANKARA-3 Temmuz-4 Ağustos’ta yapılması planlanan 305 kişilik rehberlik kursu iptal edilmiştir.
Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO ANKARA-11 Eylül-13 Ekim’de yapılması planlanan 305 kişilik rehberlik kursu iptal edilmiştir.
Yeni Foça Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO Foça / İZMİR- 2 Ocak-3 Şubat arasında yapılması planlanan 100 kişilik kontenjan ise diğer illerdeki kurslara dağıtılmıştır.

Kamupersoneli.net | ÖZEL HABER

Exit mobile version