Anadolu Üniversitesi AÖF Final Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınavı 14 Ocak 2017 ile 15 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınava giren yaklaşık 1,5 milyon öğrenci sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar.

Anadolu Üniversitesi AÖF Final Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi yapılan final sınavı ile sona erdi. Yapılan final sınavı sonuçlarının Anadolu Üniversitesi tarafından bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçları açıklandığında www.kamupersoneli.net olarak sizleri anlık haberdar edeceğiz. Sınav sonuçları açıklandığında aşağıda paylaşmış olduğumuz link üzerinden sonuçlarınıza ulaşabilirsiniz.

AÖF final sınavları hakkında Anadolu Üniversitesi Rektörü Naci Gündoğan çeşitli açıklamalar yaptı. Rektör Gündoğan açıklamalarında söz konusu sınavların tüm yurtta başarılı bir şekilde yapıldığını ifade etti.

Rektör Gündoğan “Yaklaşık 1,5 milyon öğrencimiz bulunuyor. Bu 1,5 milyon öğrencimiz oturum bazına bakıldığında ise 3,6 milyon öğrencimizin katıldığı, 500 binin üzerinde görevlinin görev aldığı, Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’yle birlikte 124 merkezde yapılan sınavlarımız sorunsuz tamamlandı. Hava koşulları da bize yardımcı oldu. Kış aylarında olmamız nedeniyle özellikle Doğu bölgelerinde bazen sıkıntılı durumlarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Fakat bu sınavda hava koşullarının da uygun gitmesiyle sınavlarda herhangi bir sıkıntı söz konusu olmadı” dedi.

Ayrıca Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan sınavlarda görev almış tüm kamu görevlilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 

Rektör Gündoğan, Anadolu Üniversitesi sınavlarının yapıldığı haftalarda ülkede gerçekten bir hareketlilik oluyor. 3 milyonu aşkın kişinin sınava girdiği, 500 bin kişinin görev aldığı sınavlarda şehirler daha da hareketleniyor. Bu noktada bize yardımcı olan tüm kamu görevlilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Exit mobile version