2016 Öğretmen İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği Sonuçları Açıklanıyor

 Milli Eğitim Bakanlığı il içi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği Sonuçları Açıklanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı İl içi isteğe bağlı yer değişikliği sonuçları yavaş yavaş il müdürlükleri tarafından paylaşılmaya başlandı. İl içi isteğe bağlı yer değiştirme sonuçlarını görmek isteyen öğretmenler “ilismi.meb.gov.tr” adresinden ilgili il müdürlüğü internet sayfasına ulaşabilirler.

Başvurular Ne Zaman Başlamıştı?

Sayfadaki duyuru kısmında sonuçların açıklanıp açıklanmadığı duyuruluyor. MEB İl içi isteğe bağlı atamaları için öğretmenler 20 ile 26 mayıs 2016 tarihleri arasında başvurularını iletmişlerdi.

Sonuçların Tamamı 6 Haziran 2016 ‘da Açıklanacak ! Fakat Bazı İl Müdürlükleri Listeleri Yayımlamaya Başladı

MEB il içi isteğe bağlı yer değiştirme takvimine göre tüm sonuçların açıklanması 6 haziran 2016 olarak görülüyor , Fakat bir çok il müdürlüğü yavaş yavaş sonuçları açıklamaya başladı.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Listeyi Yayımladı

Son olarak bir saat kadar önce Antalya İl Müdürlüğü sonuç listesini açıkladı. “antalya.meb.gov.tr” adresinden ilgili listeye ulaşabilirsiniz.MEBBİS üzerinden de söz konusu sonuçlara erişiminiz mümkün.

MEBBİS üzerinden il içi isteğe bağlı yer değiştirme sonuçlarını görmek isteyen adaylar okulun kurum kodu ve şifresi ile ilgili sonuçlara ulaşabilirler. Söz konusu sonuçları idareci personel görebiliyor. MEBBİS okul sayfasına giriş yapıldıktan sonra , kadrolu atama modülüne giriş yapılıyor, daha sonra norm işlemleri – kurumda bulunan personel listesi ve branş seçimi yapılıyor. Atama bulunuyor ise inhalı ayrılan kısmında 1 , inhali atanan kısmında 1 yazmazı gerekiyor. Söz konusu sonuç 0-0 olarak görünüyorsa atamanın çıkmadığı anlaşılıyor.

Kamu haberlerinden, MEB duyurularından, Kamudan haberlerden ve gündemdeki tüm gelişmelerden haberdar olabilmek için kamu haberleri merkezini takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version