19. Dönem POMEM 10 Bin Polis Özel Harekat (PÖH) Mülakat Sonuçlarının Açıklanacağı Tarih Belli Oldu Mu?

19. dönem POMEM mülakatları 16 Ocak 2017 tarihinde sona erdi. 

10 Bin PÖH Alımına Rekor Başvuru 

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 10 bin Polis Özel Harekat alımı yapılacağı belirtilmişti. Başvurular başladığı andan itibaren başvuru sayfasına erişimler zorlaşmıştı ve başvuru ekranı çökmüştü. Buna rağmen 10 bin PÖH alımına 285 bin gibi rekor bir başvuru yapıldı.

Başvuruların alınmasının ardından adayların mülakata katılacakları yerler ve tarihleri açıklandı. PÖH mülakatları ise yukarıda belirttiğimiz üzere 16 Ocak 2017 tarihinde sona erdi. 

Mülakatlarda 50 Saniye Şartı 

PÖH mülakatlarında spor parkurunu adaylar 50 saniyenin altında yapmak zorundaydılar. Parkuru 50 saniyenin altında tamamlayamayan adaylar elendiler. Parkur sınavında herhangi bir etabı geçemeyen veya istenildiği gibi yapamayan adaylar 2 ceza saniyesi aldılar. 

19. Dönem POMEM 10 Bin Polis Özel Harekat (PÖH) Mülakat Sonuçlarının Açıklanacağı Tarih Belli Oldu Mu? 

Adaylar girmiş oldukları mülakatlarda sağlık testinden istenilen şekilde geçip parkur sınavında 50 saniyenin altında tamamladıklarında başarılı sayılıyorlar. Mülakatlardan başarılı olarak ayrılan adaylar mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı tarafından mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında bir açıklama yapılmadı.  

Gelişmelerden Anlık Haberdar Olun 

PÖH mülakatlarının ne zaman açıklanacağı hakkında herhangi bir gelişme oldğunda ilk siz haberdar olmak istiyorsanız KAMU PERSONELİ Android veya İOS uygulamamızı indirebilirsiniz. 

Kamupersoneli.net | ANKARA

Exit mobile version