Öğretmen

2017 Şubat Öğretmen Atamaları Kesinleşti! Kontenjan Dağılımı Ne Zaman Belli Olacak?

2017 Şubat Öğretmen Atamaları Kesinleşti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir Maliye Bakanı Naci Ağbal’a 2017 Şubat öğretmen atamaları hakkında bir soru önergesi verdi. CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir kendi resmi Twitter adresi üzerinden yaptığı bir paylaşımda Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın sorusuna verdiği cevabı yayınladı. 

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir tarafından yayınlanan paylaşımda “Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal’ın Şubat ayında öğretmen atamalarına ilişkin soruma yanıtı: Olacak. Kadro ve alanlarla ilgili çalışma yapılıyor. “

 

 Çalışma Bakanı Müezzinoğlu 60 Bin Karodan Kaçının Öğretmen Ataması Olacağını Açıkladı 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 2017 yılında 60 kadroya atama yapılacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Bakan Müezzinoğlu 60 bin kadronun 30 bininin öğretmen atamaları için ayrıldığını ifade etmişti. 

Öğretmen Adayları Kontenjan Dağılımını Merak Ediyor

2017 yılında 60 bin kadroya atama yapılacağı ve bu 60 bin kadronun 30 bininin öğretmen atamaları için ayrıldığını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıklamıştı. 30 bin atamanın kaçının , www.kamupersoneli.net Şubat atamalarına ayrılacağı merakla bekleniyor. CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir’in sorusu üzerine ise Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şubat ayında öğretmen atamalarının yapılacağını açıkladı. Böylece Şubat öğretmen atamaları kesinleşti. Maliye Bakanı Ağbal’ın açıklamalarına göre Şubat öğretmen atamalarının kontenjan dağılımı çalışmaları devam ediyor. 

Bir Yorum

  1. Neden öğretmenleri, hakkıyla aldığı KPSS ve ÖABT puanlarını değilde 5 dakikalık mülakat notuyla değerlendiriyorsunuz.İnsanların emeği bu kadarmı tarumar edilir.Allah rızası için kaldırın şu mülakat saçmalığını..

  2. İhtiyaca göre adaletli bir dağılım olur inşAllah

  3. 1–Doktor, hakim, polis, asker gibi mesleklerin ücretlisi yokken neden en az diğer meslekler kadar kutsal olan öğretmenliğin ücretlisi var?2–Eğitim fakültesi mezunlarını, kpss'den başarılı olmalarına rağmen öğretmen olarak yeterli bulmayıp 'liyakat' amacıyla mülakata sokarken ücretli öğretmen alımlarında öğretmen vasfı taşımayan herhangi bir fakülte mezununu hatta ön lisans mezunlarını bile öğretmen olarak derse sokmak nasıl bir tezattır? Atama Bekleyen Öğretmenler Platformu-2016

  4. Okul öncesi zorunlu olması ile birlikte en 3000 atama olsun lütfen hepimizin yüzü gülsün bütün meslektaslarimin çünkü sanirim 2016 KPSS ye girenlenler.olanlar bu zorlu maratonda sabrederek bunu hakkettik….

  5. Atanmak istiyorum.artık dayanacak gücüm kalmadı. Beden eğitimine 2000 atama

  6. Bir milletin dili ve edebiyati namusudur. Bugun ulkenin zor kosullardan cikmas egitime baglidir ve edebiyat vatan,din,millet, bayrak,dil anlayisinin en onemli uzvudur. Edebiyata iki bin kontenjan

  7. Mülakattı savunan genç torpilci arkadaşlarıma başarılar

  8. halkla ilşkiler bölümü içinde öğretmen alımı artsın artık dayanacak gücümüz gerçekten kalmadı neden göz ardı ediliyoruz el vicdan dualarımız kabul olur inş benim gibi bekleyenlerin Allah dualarını kabul etsin ve atansın…

  9. Türk Dili ve Edebiyatı branşına sahip çıkın bizlerin yüzü bu sefer gerçekten gülsün.

  10. Madem edebiyat öğretmeni ihtiyacı yoktu; neden açık öğretimde edebiyat bölümü açılarak 17 bin olan mezun sayısının 46 bine çıkmasına sebep olundu. (En çok mezun 46 binle şuan edebiyatta) .Böylece edebiyat mezunun atanması Kaf dağının ardındaki elma oldu, ulaşabilene aşk olsun. Burada söz konusu olan durum mezun sayısı ile öğretmen atamalarındaki kontenjan arasındaki uçurumdur.Böylesine önemli bir bölümün eğitim ve atamasının hesap edilmemiş olması,Türk Dili ve Edebiyatı mezunlarının mağdur edilmesi büyük bir talihsizliktir.

  11. 450 bin Atama Bekleyen Öğretmen olması Rahmetli Erbakan’ın açıkladığı 7 Maddelik Haim Naum Doktrini’nin ilk 3 maddesini akla getiriyor:
    1 – Türkiye’de işsizliği arttıracaksınız
    2 – İnsanları aç bırakacaksınız
    3 – Borca esir edeceksiniz
    İnşAllah Erbakan Hoca da biz de yanılıyoruzdur.