2016 EKPSS Sonuçları Açıklandı ( Sınav Hakkında Yorumlar ve Çok Daha Fazlası Kamupersoneli Sitesinde)

 2016 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 EKPSS) sonuçları açıklanıyor. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı bilindiği gibi her iki senede bir yapılıyor ve oldukça büyük rağbet görüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Süleyman Soylu bu sene içerisinde 6 bin engelli vatandaşın kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edileceği müjdesini vermişti.

2016 EKPSS Sonuçları Açıklandı !

ÖSYM resmi internet sayfasından Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuçları açıklandı. 

2016 EKPSS Heyecanı

EKPSS için sınav başvuruları 23 Şubat 2016 tarihinde başlamış ve 9 Mart 2016 tarihine kadar devam etmişti. Sınav 24 Nisan 2016 tarihinde oldukça büyük bir katılımla gerçekleşmişti. Söz konusu EKPSS heyecanından kısa bir süre sonra sınavsız atama için kura başvuruları başlamıştı. Kura başvuruları 3 Mayıs 2016 tarihinde başladı 16 Mayıs 2016 tarihinde sona erdi.

Sınav Yorumları

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının öncesini ve sonrasını siz değerli ziyaretçilerimiz için yakından takip ettik. Sınav sonrasında değerli ziyaretçilerimizden sınav hakkındaki görüşlerini aldık. 

2016 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuçları ÖSYM ‘nin sınav takvimine göre bugün (18 Mayıs 2016) tarihinde açıklanacak. Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim almak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını google play üzerinden indirebilirsiniz.

Sınav Sonuçları Nasıl Görüntülenir?

EKPSS Sonuçları Nasıl Öğrenilir? Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçları gün içerisinde ÖSYM resmi internet sitesinden açıklanacak peki EKPSS sonuçlarını adaylar nasıl öğrenebilirler? Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz Kamupersoneli.net adresinden bildirim alacaksınız. Söz konusu bildirimde belirtilen http://ais.osym.gov.tr ve https://sonuc.osym.gov.tr adreslerinden ücretsiz biçimde sınav sonuçlarını görebilirsiniz. TC kimlik numarası ve aday şifrenizle birlikte Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ( EKPSS) sonuçlarını görebilirsiniz.

Adayların Meraklı Bekleyişi Sürüyor!

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı heyecanı yaşayan adayların meraklı bekleyişi sürüyor. Sınav sonuçları için sabırsızlanan adaylar Kamupersoneli.net adresinde heyecanlarını diğer adaylarla paylaşıyor…

EKPSS Nedir?

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı bilinen adıyla EKPSS iki senede bir yapılıyor. EKPSS ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu adayların girebildiği EKPSS kamu kurum ve kuruluşlarına engelli memur atamalarında kullanıcılacak puanların belirlenmesi maksadıyla yapılan bir sınavdır.

Exit mobile version