Öğretmen

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz: 2017 Yılı İçin 30 Bin Öğretmen Ataması Yapacağız

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, TRT haberde katıldığı televizyon programında atamalara dair bilgiler de verdi.30 bin öğretmen ataması olacağını hatta biraz daha fazlasının olabileceğini açıklayan DEMİRÖZ, öğretmen adaylarına müjdeyi verdi.

KAMUPERSONELİ.NET DEĞERLENDİRMESİ: Açıklanan 30 bin öğretmen atama sayısını sadece Şubat dönemi için değerlendirmek yanlış çünkü açıklamada tarih belirtilmemiştir. Anlaşılan MEB’e 60 bin atama planlamasından 30 bin ve üstü bir kadro öngörülmüştür. Emekli olacakları da hesabı kattığımızda MEB’e 2017 yılı için 30 binin üzerinde atama izni verilmiş olacaktır.

2016 KPSS’ye giren öğretmen adaylarını ilgilendiren husus ise Şubat döneminde ne kadar öğretmen atanacağı meselesidir. Bunun planlamasını da MEB yapacaktır. Çok yakın bir zamanda www.kamupersoneli.net olarak Şubat dönemi öğretmen atamasıyla ilgili net açıklamaların yapılacağını düşünüyoruz.

Bazı milletvekillerinin de öğretmen atamalarına dair açıklama yaptığı söyleniyor. Demek ki Maliye 2017 yılı atama izinlerini dağıtmış durumdadır. Temennimiz 2017 yılı için 60 bin değil daha fazla sayıda personel alınması ve 30 bin değil daha fazla sayıda öğretmen ataması yapılmasıdır.

 

Bir Yorum

  1. Edebiyat mağdur. 79 ile mulakat bile goremedim. Edebiyata 2500 kadro. 46 binle rekor bizde. Edebiyat ve dil, bir milletin namusudur. Namusuna sahip çık MEB. Biz şiiri uzun adamla sevdik. Sahip çik bize uzun adam.

  2. 79 la mülakata bile giremedim diyosun ama felsefe 84 ile mülakata giremedi ona ne dieceksin ??

  3. Ne kafa var sizde be sanki mülakata girseniz kesin atanacaksınız kusura bakmayın kpss de 100 almış olsanız da atanamazsınız bide hala mulakata girmedim diyorsunuz girmeyin zaten sanki girenler cok da atandilar da

  4. Felsefede sinava giren kaç kişi, haftalik ders saat yukunuz ne kadar? Edebiyat en temel ders. Dil,kultur,tarih gibi bircok alanin karisimi. O yuzden 46 bine 3 bin haktir. Bekliyoruz.

  5. Bu vekil se, sizin benim gibi tvden haberleri izleyip yorum yapmış. Gidip de ismet yılmaza mu sormuş sanki. Zaten meb hariç herkes atama olacak diyor.