20 Bin Polis Özel Harekat ( PÖH ) Alımı Yapılacak Mı ? ( Bayanlar Başvuru Yapabilecek Mi ? )

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı 10 bin PÖH alımı başvuruları sona ermişti. Adaylar şuanda PÖH başvuru sonuçlarını merakla bekliyorlar. 

10 Bin PÖH Alımı Mülakatları Ne Zaman ? 

Başvuruları sona eren 10 bin PÖH alımı mülakatları hakkında Polis Akademisi Başkanlığı tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. İlk etapta başvuru sonuçlarının açıklanması gerekiyor. Başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından mülakat tarihleri belirtilecektir. 

20 Bin PÖH Alımı Yapılacak Mı ? 

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem 10 bin PÖH alımı hakkında açılama yaparken 20 bin PÖH alımının yapılacağı hakkında kesin bir açıklama olmasa da öyle bir söylenti olduğunu belirtmişti. Konu ile ilgili olarak EGM Polis Akademisi Başkanlığı tarafından henüz bir açıklama yapılmış değil. 

20 Bin PÖH Alımı Yapıldığında Bayan Adaylar Başvuru Yapabilecek Mi ? 

Bilindiği gibi 10 bin PÖH alımında bayan adaylar başvur yapamamıştı. Ayrıca binlerce bayan aday tarafından ilgili makamlara dilekçeler gönderildi. Ancak bayan adayların çabaları boşa çıktı ve bayan PÖH alımı gerçekleştirilmedi. 20 bin PÖH alımı kesinlik kazanmadı. Dolayısıyla bayan adayların başvuru yapıp yapamayacağı hakkında net bir bilgi yok. 

Konu ile ilgili olarak her hangi bir açıklama yapıldığında sizleri sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA
Exit mobile version