Aday Öğretmenler Dikkat! Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınav Ücreti Yatırma Süresi Sona Eriyor !

Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 18 Aralık 2016 tarihinde uygulanacak. Sınav 81 il merkezinde gerçekleştirilecek. 

Asli öğretmenliğe geçiş yazılı sınavına katılan adaylar 26 Aralık 2016 ile 26 Ocak 2017 tarihleri arasında sözlü mülakata girecekler. Ayrıca asli öğretmenliğe geçiş sınavı ücretleri 11 Kasım 2016 tarihine kadar yatırılacaktı ancak MEB tarafından yapılan açıklama ile son ücret yatırma tarihi ileri bir tarihe ertelendi. 

Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınav Ücreti Yatırma Son Tarih Ne Zaman ?

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada yoğun talep üzerine sınav ücreti yatırma son tarihi 18 Kasım 2016 olarak belirlendiği belirtildi. Aday öğretmenler sınav ücretlerini 18 Kasım 2016 saat 23.59’a kadar yatırabileceklerdir. 

Tüm personel alımları, kamu haberleri, Polis Akademisi haberleri ve uygulanan sınav, mülakat sonuçlarına ilişkin bilgilere ulaşmak için, mobil uygulamalarımızı kullanabilirsiniz. Uygulanan tüm kamu sınavları ve mülakatları kapsamında en güncel ve en doğru bilgilere bu sayede kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net – ANKARA
Exit mobile version