Gündem

Trimless Lineer Aydınlatma Işık Nedir ve Nasıl Kurulur?

Lineer aydınlatma lamba modern mimaride ve aydınlatmada çok önemli bir yer bulmuştur. Bu ışıkların yüksek pozlama gücünün yanı sıra, çeşitli boyut ve şekillerde doğrusal ışıkları özelleştirebilme ve yapabilme yeteneği, doğrusal ışıkları en şık ve pratik aydınlatma cihazlarından biri haline getirmiştir.

Lineer aydınlatma  lamba modern mimaride ve aydınlatmada çok önemli bir yer bulmuştur. Bu ışıkların yüksek aydınlatma gücüne ek olarak, çeşitli boyut ve şekillerde doğrusal ışıkların kişiselleştirilebilmesi ve yapılabilmesi, doğrusal ışıkları günümüzde modern mimari ve tasarımın en şık ve pratik aydınlatma cihazlarından birine dönüştürmüştür. minimalizm ve tüm alanlarda eklemelerin azaltılması. Bu, kenarsız doğrusal ışıklar üretilerek doğrusal ışıklarda mümkün olmuştur. Bu makalede trimsiz veya kenarsız doğrusal ışık hakkında daha fazla tartıştık.

Kenarı olmayan lineer aydınlatma ışık nedir?

Kenarsız lineer  ışık veya çerçevesiz doğrusal ışık, kenarları tavan yapısının arkasına yerleştirilen ve bu nedenle tavanın içinde yalnızca ışık kaynağının görülebildiği yerleşik bir doğrusal ışıktır. Bu önermeden, kenarları olmayan lineer lambada kenarların lamba gövdesi yapısından çıkarılmadığı, çatı yapısının arkasındaki boşluğa taşındığı ve dolayısıyla görülemediği anlaşılmaktadır. Lambanın inanılmaz güzel bir görünüme sahip olmasının ve tavanla bütünleşmesinin sebebi de budur.

Kenarsız doğrusal ışık ile kenarlı lineer  ışık arasındaki fark

Lineer ışıkların çok çeşitli olması, aydınlatma ürünleri pazarında farklı güçlerde, teknik ve optik özelliklerde her türlü ışığın bulunmasını sağlamıştır. Ancak genel olarak aynı markanın kenarlı ve kenarsız lineer lambaları arasındaki farkın sadece gövde yapısı ve kullanılan alüminyum miktarı ile ilgili olduğu, ışığın kenarsız olmasının da performansını etkilemediği unutulmamalıdır. kalite özellikleri. Fiyat açısından alüminyum tüketimi daha fazla olan bu ikisinin her birinin maliyeti daha yüksektir.

Kenarı olmayan lineer bir ışık nasıl kurulur?

Kenarı olmayan doğrusal bir ışık takmak belki de bu ışıkların en önemli özelliğidir. Kenaf yapısının yapımından önce genellikle tavanın içine çerçevesiz doğrusal ışık yerleştirilir. Ecowatt’ın trimsiz lineer lambası da dahil olmak üzere bazı trimsiz lineer ışıklarda, lambanın kenarlarını farklı yüksekliklere hareket ettirmek mümkündür, böylece lineer lambanız MDF ve farklı kalınlıktaki Kenaf gibi çeşitli malzemelerin montajına uygundur.

Bu nedenle ışığı yerleştirmeden ve Kenaf panellerini takmadan veya MDF’yi tamamlamadan önce çatı yapısının kalınlığına dikkat edin. Trimless Ecowatt lineer lamba 8, 12, 16 ve 20 mm Kenaf ve MDF olmak üzere 4 farklı kalınlıkta montaja uygundur. Lambanın alüminyum gövdesi yerleştirilip Kenaf panelleri bağlandıktan sonra kenarlar alttan yan panellere vidalanarak lamba gövdesi tavan içerisine sabitlenir. Daha sonra vidalar ve olası dikişler de dahil olmak üzere birleşim yerleri sıva ve boya ile kaplanır ve görünümden gizlenir. Sonunda reflektör, chip ve sürücüden oluşan aydınlatma ekipmanları gövdeye bağlanır ve difüzör plakası lambanın üzerine konularak lineer lambanız kullanıma hazır hale gelir.

Kenarsız lineer  lamba nereden satın alınır?

Çerçevesiz veya çerçevesiz lineer lambanın popüler mimari lambalardan biri olduğu ve aydınlatma alanındaki yeni lambalardan biri olarak kabul edildiği göz önüne alındığında, bu lambanın yalnızca özel aydınlatma ekipmanı mağazalarında bulunabileceği söylenebilir. Öte yandan, genellikle bu ışıkların kişiselleştirilmesi gerekir ve ışığınızı mağazada ilk bakışta bulamayabilirsiniz. Bu nedenle online danışmanlığın yanı sıra ürün ve proje görsellerinden faydalanabilir, lineer lambayı en az sıkıntıyla online sipariş verebilirsiniz. Bu bağlamda Ecowatt aydınlatma uzmanları Dialux gibi aydınlatma önizleme yazılımlarını kullanarak aydınlatma alanınızı Ecowatt lineer lambalarla görüntülüyor, böylece tercihinizden emin olabilirsiniz.

Tekwat  kenarsız lineer lamba sipariş etmek, aydınlatma danışmanlığı yapmak ve tekwat  lamba satın almak için Tekwat  web sitesini ziyaret edin veya 0212-2115000’yi arayın.

 

Reklamlıdır.