Şehir Hastanelerine 388 yeni personel alınacak! KPSS şartı yok

Hastanelerde çalışmanın yollarını arayanlara, Türkiye İş Kurumu’ndan karşılık geldi. Kamu kurumu, Şehir Hastanelerinin yeni personellere ihtiyaç duyduklarını bildirdi. İşte Şehir Hastanelerinin istihdam fırsatlarına dair ayrıntılar…

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Şehir Hastaneleri, son dönemlerde gerek hizmetleri gerek ise de istihdam olanakları ile milyonların dikkatlerini çekmeye devam ediyor. Devlet hastanelerinden ve eğitim ve araştırma hastanelerinden farklı olarak bölge bazında büyük sağlık kompleksleri olarak inşa edilmiş olan bu kurumlar, binlerce kişiye de iş imkanı sunuyor.

Şehir Hastanelerinde çalışmak isteyen birçok kişi son dönemlerde arama motorları üzerinden personel alımı ilanlarına yönelik sorgulamalarını hızlandırırken beklenen haber Türkiye İş Kurumu’ndan geldi. Kamu kurumu, hastanelere yüzlerce yeni personelin alınacağını bildirdi. İşte ayrıntılar…

ŞEHİR HASTANELERİ PERSONEL ALIMI İLANLARI EYLÜL 2024

Ülkemizin en önemli kurumlarından olan Türkiye İş Kurumu, her ay olduğu gibi bu ay da hem kamu hem de özel sektör bazında personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. Son olarak Şehir Hastanelerinin de yeni personellere ihtiyaç duyduklarını duyuran İŞKUR, söz konusu alımlara yönelik detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Türkiye İş Kurumu tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre Şehir Hastanelerine toplamda 388 yeni personel alınacak. Alımların yapılacağı pozisyonlar ise şu şekilde:

ŞEHİR HASTANELERİNİN PERSONEL ALIMI İLANLARINA NASIL BAŞVURULUR?

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanmış olan Şehir Hastaneleri personel alımı ilanları, bu alanda hizmet vermenin yollarını arayan binlerce adayın dikkatini çekmeyi başardı. Söz konusu hastane personel alımı ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak edildi.

Türkiye İş Kurumu tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Şehir Hastanelerinin personel alımı ilanlarına kurumun resmi web sitesi üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir. Bunun için İŞKUR’un ilgili sistemine kayıt olunması ardından da sisteme giriş yapılarak ilgili pozisyon için sorgulama yapılması gerekmektedir. Açık pozisyonlara doğrudan başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version