İş Bankası emekliye 250 bin TL’ye kadar destek verecek! Bir şart var

Bankacılık sektörünün en çok tercih edilenlerinden olan Türkiye İş Bankası, eşsiz bir destek kampanyasına imza attı. Emeklileri kapsayan kampanyanın tüm detayları kamuoyu ile paylaşıldı. İşte İş Bankası’nın emekli destek kampanyasına dair merak edilenler…

Emeklilerin ‘düşük maaş’ sorunu devam ederken gözler 2025 yılı maaş zamlarına çevrildi. Birçok uzman isim mevcut TÜİK enflasyon verilerinden ve Orta Vadeli Program’da yer alan sene sonu enflasyon hedefinden yola çıkarak yeni dönem maaş tutarlarına yönelik hesaplamalarda bulunurken bankalardan da emeklileri yakından ilgilendiren açıklamalar geldi.

Emekli maaşlarına 3 Ocak 2025 tarihinde TÜİK tarafından açıklanacak olan enflasyon verisinin ardından zam yapılacak. Söz konusu enflasyon verisine ek bir refah payı uygulamasının olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor. Bankalar ise bu süreçte hem emekli müşteri sayılarını artırabilmek hem de milyonlara destek olabilmek amacı ile çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladı. Son haber ise Türkiye İş Bankası’ndan geldi. Özel banka, yalnızca emeklileri ilgilendiren destek kampanyalarına yönelik tüm ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN EMEKLİYE KREDİ DESTEĞİ

Özel bankacılık sektörünün en eski isimleri arasında yer alan Türkiye İş Bankası, eylül ayı kampanyaları ile olay yarattı. Bireysel ve ticari statülü tüm müşterilerini kapsayan önemli kampanyalara imza atan banka, ayrıca emekliler için de elini taşın altına koydu.

Hali hazırda emeklilere maaş harici ödemeler yapmayı sürdüren Türkiye İş Bankası, ek olarak kredi kampanyası da düzenlemiş olduğunu bildirdi. Maaşını İş Bankası’ndan alan emeklileri kapsayan kredi ürününün üst limiti 250 bin TL, azami vade sayısı ise 36 ay olarak belirlendi. Faiz oranının ise kişiye özel olarak hesaplanacağı bilgisi kaydedildi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI EMEKLİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenmiş olan 250 bin TL üst limitli emekli kredi ürünü için bankanın mobil uygulaması ve internet bankacılığı ekranı üzerinden online olarak başvuru oluşturulabilmektedir. Henüz İş Bankası müşterisi olmayan emeklilerin ise ilk olarak aynı kanallar üzerinden maaş hesaplarını taşımaları gerekmektedir.

Exit mobile version