Akbank resmen duyurdu: Memurlara 0 faiz ile 45 bin TL’lik destek verilecek

Özel bankacılık sektörünün önde gelen isimlerinden olan Akbank, bireysel tüketiciler için düzenlemiş olduğu faizsiz finansman kampanyasından memurların da yararlanabileceklerini bildirdi. İşte Akbank’ın eylül ayı faizsiz nakit desteklerine dair merak edilenler…

Özel bankacılık sektörünün en çok tercih edilenleri arasında yer alan Akbank, her ay olduğu gibi eylül ayında da kampanyaları ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Uzun süredir maddi açıdan darda olan ve bu neden ile de uygun kredi arayışı içerisinde olan vatandaşlara seslenen Akbank, son olarak faizsiz nakit destek kampanyaları ile adından söz ettirdi.

Resmi web sitesi üzerinden iki ayrı kampanyasını paylaşan ve söz konusu kampanyaların her ikisinin de faiz içermediğini belirten Akbank, kampanyaların yalnızca yeni müşterilerin başvurularına açık olduğunu bildirdi. İlgili kampanyalardan bireysel statüde olan tüm tüketicilerin (memurlar da dahil) yararlanabileceklerini belirten özel banka, merak edilenleri paylaştı.

AKBANK’TAN 0 FAİZ İLE 45 BİN TL’LİK NAKİT DESTEĞİ

Sektörünün en güvenilirlerinden olan Akbank, eylül ayı faizsiz nakit destekleri ile olay yarattı. İlgili kriterleri karşılayan tüm yeni müşterilerine hem kredi hem de nakit avans desteği vereceğini belirten banka, ayrıntıları aktardı.

Akbank’ın resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre yeni müşteriler 20 bin TL’ye kadar kredi, 25 bin TL’ye kadar ise nakit avans kullanabilecek. Söz konusu nakit desteklerine faiz uygulanmayacak. Borçların ödenmesi için ise kredi kampanyası dahilinde 6 ay, nakit avans kampanyası dahilinde 3 ay vade imkanından yararlanılabilecek.

AKBANK FAİZSİZ NAKİT DESTEKLERİNDEN NASIL YARARLANILIR?

Akbank tarafından duyurulmuş olan 20 bin TL üst limitli faizsiz kredi ve 25 bin TL üst limitli nakit avans kampanyalarına bankanın mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Söz konusu kampanyalar yalnızca Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olacak olan müşteriler için geçerlidir.

Faizsiz kredi desteğine müşteri olma sürecinin tamamlanmasını takiben 10 gün içerisinde başvuru yapılabilir. Nakit avans desteği için ise 31 Ekim tarihine kadar başvuru oluşturulması gerekmektedir.

Exit mobile version