ASELSAN personel alacak: O pozisyonlar için başvuru şartları belli oldu

Ülkemizin en önemli firmalarından olan ASELSAN, son olarak istihdam çağrısı ile gündeme geldi. Eksik pozisyonlarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen firma, ilana dair tüm merak edilenleri paylaştı. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde gerek ekonomik şartlardan gerek ise de ekonomiye etki eden diğer şartlardan ötürü alım güçleri düşen vatandaşlar, maaşlarını artırmanın yollarını aramaya başladı. Bu neden ile arama motorları üzerinden sık sık personel alımı ilanlarını sorgulayan vatandaşlara son olarak ASELSAN’dan önemli bir açıklama geldi.

Eksik pozisyonlarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen ASELSAN, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Peki, ASELSAN’ın personel alımı ilanına nereden ve nasıl başvuru yapılabilir? İşte ASELSAN’ın söz konusu ilanına dair ayrıntılar…

ASELSAN PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

1975 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin haberleşme ihtiyaçlarının milli imkanlar ile karşılanması amacı ile kurulmuş olan ASELSAN, günümüzde de Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağlı olarak hizmetlerine devam etmektedir. Ülkemiz adına önemli işlere imza atan firma, ayrıca geniş istihdam fırsatları ile de bilinmektedir.

Son olarak yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten ASELSAN, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere KPSS şartsız personel alımlarının gerçekleştirileceğini bildirdi. ASELSAN tarafından belirlenmiş olan boş pozisyonlar ise şu şekilde kayda geçti:

ASELSAN PERSONEL ALIMI İLANINA NASIL BAŞVURULUR?

ASELSAN tarafından duyurulmuş olan pozisyonlarda görevlendirilmek isteyen adaylar, arama motorları üzerinden başvuru detaylarını sorgulamaya başladı.

ASELSAN tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu personel alımı ilanına firmanın resmi web sitesi üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir. Ön başvuruları olumlu değerlendirilen adaylar, firma tarafından mülakata davet edileceklerdir. Mülakatın içeriği ise henüz bilinmemektedir.

Exit mobile version