Araç sahipleri kahrolacak! Benzine zam geliyor… 20 Eylül 2024 akaryakıt fiyatları

Son olarak indirim ile müjdelenen akaryakıt fiyatları bugün yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre yetkililer benzinin litre fiyatını artırmak adına harekete geçti. İşte benzin zammına ve güncel akaryakıt fiyatlarına dair merak edilenler…

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında gözlenen değişiklikler araç sahiplerini ve diğer vatandaşları zor durumda bırakırken geçtiğimiz haftalarda duyurulan indirim güncellemeleri yüzleri bir nebze olsun güldürmüştü. FED faiz kararı sonrasında piyasalarda beklenen güçlü değişimin gözlenmemesinden ötürü bir süre daha akaryakıt ürünlerine zam yapılmayacağı düşünülürken kulislerden kahreden haber geldi.

Edinilen bilgilere göre dolarda, altında ve petrolde yaşanan değişiklikler, yetkilileri harekete geçirdi. Artan fiyatlardan ötürü benzinin litre fiyatına zam yapılmasına karar verildi. Peki, benzin zammı hangi oranda olacak? Güncel benzin fiyatı ne kadar? İşte milyonları yakından ilgilendiren benzin zammına dair merak edilenler…

BENZİN ZAMMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Uzun bir süredir dalgalı fiyat grafikleri ile dikkat çeken akaryakıt ürünleri, başta araç sahiplerini olmak üzere milyonlarca vatandaşı köşeye sıkıştırdı. Akaryakıt zamlarının maliyetleri artırmasından ötürü tüm hizmet ve ürünlerin fiyat listelerinde sık sık değişiklikler gözlenirken kulislerden yeni bir haber geldi.

Yapılan son açıklamaya göre piyasalarda gözlenen değişimlerden ötürü benzine zam yapılmasına karar verildi. Konuşulanlara göre benzinin litre fiyatına salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 TL 40 kuruş tutarında zam yapılacak.

20 EYLÜL 2024 AKARYAKIT FİYATLARI

Benzinin litre fiyatına 1 TL 40 kuruş tutarında zam yapılacağını öğrenen pek çok araç sahibi, güncel akaryakıt fiyatlarını yakın takip altına aldı. Araç depolarını bir nebze olsun daha ucuza doldurmak isteyenler için güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde açıklandı:

Exit mobile version