Az önce netleşti! Emeklilere 30 Eylül’e kadar 18000 TL ödenecek

Emeklilerin nakit desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duydukları şu dönemde bankacılık sektöründen yüzleri güldürecek bir haber geldi. Özel banka ING, emeklilere belirli kriterler çerçevesinde 18 bin TL’ye varan ek ödeme hizmeti sunduğunu bildirdi. İşte ING’nin emekliler için düzenlemiş olduğu kampanyalara dair ayrıntılar…

Geçim sıkıntısı içerisinde olan emeklilere ING Bank’tan müjdeli haber geldi. Yalnızca emeklileri ilgilendiren iki kampanyasının başvurulara açık olduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

ING Bank tarafından duyurulmuş olan emekli ek ödeme kampanyalarına göre ilgili kriterleri sağlayan yeni müşterilere maaşları haricinde 18 bin TL daha ödenecek. İşte ING Bank’ın emekli ek ödeme kampanyalarına dair merak edilenler…

ING BANK’TAN EMEKLİLERE BÜYÜK SÜRPRİZ

ING Bank eylül ayı emekli promosyon tutarlarını şu şekilde paylaştı:

ING Bank yukarıda belirtmiş olduğumuz promosyon tutarlarına ek olarak bir de ödül ödemesinin yapılacağını bildirdi. Buna göre maaş hesabını taşıdıktan sonra otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere promosyona ek 3 bin TL’lik bir ödeme daha gerçekleştirilecek.

ING BANK’IN EMEKLİ KAMPANYALARINDAN NASIL YARARLANILIR?

ING Bank tarafından düzenlenmiş olan eylül ayı emekli kampanyaları, nakit desteğine ihtiyaç duyan milyonlarca emeklinin dikkatini çekmeyi başardı. Söz konusu emekli kampanyalarına nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

ING Bank’ın resmi web sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre emekli ek ödeme kampanyalarından yararlanmak isteyenlerin öncelikle maaş hesaplarını bankaya taşımaları gerekmektedir. Taşıma işlemleri bankanın şubeleri üzerinden yüz yüze yürütülebileceği gibi mobil uygulamaya ya da internet bankacılığı ekranı üzerinden online olarak da tamamlanabilmektedir.

Maaş hesabının taşınmasının ardından ilgili promosyon tutarının otomatik olarak hesaplara aktarılacağını belirten ING Bank, 3 bin TL’lik fatura ödeme talimatı ödülü için ise mobil uygulama, internet bankacılığı ekranı ya da şubeler üzerinden başvuru yapılması gerektiğini bildirdi. Her iki kampanya için de son başvuru tarihi 30 Eylül 2024 olarak kayda geçti.

Exit mobile version